*

Jättäkää toki kommenttia. Parannus ehdotuksia, ruusuja ja risuja :) Anna kiittää.

lauantai 1. lokakuuta 2011


 14.7.2011 Thrope Park & Ke$ha

Tämä oli päivä, jolloin herätys oli 6.30AM ja lähtö kohti Thrope Parkia oli 7.20AM. Kyse on siis EF:än Summeranza tapahtumasta joka käsitykseni mukaan järjestetään joka vuosi Maltalla ja Lontoossa. Maltalla paikallisen DJ:n kera ja Lontoossa jonkun kuuluisan laulajan. Tällä kertaa laulajana oli Ke$ha! Lippu makso muistaakseni 77€ ja tä hinta sisälsi siis eväspussit huvipuistossa ja Summeranza konserttialueella, huvipuistolipun ja Ke$han konsertin, Jokainen sitten voi miettii itekseen oliks se kallis vai ei. Ajettiin aamulla bussilla joku 1.5h Thropeen ja perillä saatiin EF aurinkolasit. Siellä meillä oli ihan kivasti aikaa kierrellä, mut ei me nyt ihan kauheen monessa laitteessa keretty käymää pitkie jonoje takii. 




Ellun houkuttelevan näkönen hodari soijanakilla :P

Iltapäivällä alettiin ryhmä-ryhmältä siirtyä omiin busseihin ja busseilla kohti EF:än varaamaa ravirataa, jossa oli sitten tä varsinainen Summeranza ja jossa illalla Ke$ha sitte esiinty. Onneks oltiin eka bussi ketä siel oli, ni saatiin myös lähtee ensimmäisinä kohti kotia :) Heti ku päästii perille, ni saatiin eväspussit, joissa perinteisesti kolmioleipäpaketti, limppari, sipsei ja joku suklaapatukka. Sit sai mennä sellasee koppii kaverin kans joka otti kuvan, mentii sin nelistää ja meit oli ehkä yks/kaks ihmist liikaa ::D Mut kyl se siit sitte. Sit hengailtii siin nurmella ja ehkä käytii Annan, Lauran ja Elinan kans laulaa karaokee... (embarrassing xD) Sit portit aukes siihe telttaa mis Ke$ha esiinty ja kaikki ihmiset lähti juoksee kohti sitä lavaa ja oltii sitte monen sadan ihmisen keskellä, kaikki työnsi jokapuolelta. Voitte vaa kuvitella sen kuumuuen tunteen! Sit muistan, ku mun takan oli joku about 14vee tyttö ketä sano kaverillee jotai ja luulin, et sen kaverin kyynerpääs oli jtn likaa tai jotai, ku se sitä heilutteli sil mun takan oleval tyypil... Sit yhtäkkii tunsin, ku se tyttö alko hakkaa mua kyynerpääl selkää. Olin sillee, et oikeesti?! :D Mihi aattelit, et täst siirryn? Ei me kauaa siel kaiken keskellä pystytty olee ja siirryttii Empun kans sinne kaikkien taakse ja itseasias sieltähä näki paljon paremmin!








Ja sitte pitkän odotuksen jälkeen se tuli . . .










Tajusin vasta, että en koskaan julkaissut tätä Summeranza juttua täällä blogissa, joten tässäpä tämä vielä :)
Oon myös päättäny pitää tauon kirjottamisesta, koska tän hetkinen elämäntilanne vaatii, niin paljon sopeutumista, että mun pitää sulatella tätä ihan rauhassa itsekseni. Mutta enköhän palaile vielä kirjottamaan :) ADJÖÖ <3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

oi tuli ihan kesä mielee ku kattelin näitä kuvia:) olin siis kans tuolla, ja kivaa oli:) meille sisälty toho hintaa kans yks yö lontoos, mut se oli jossai hirvees lääväs, eikä sit saatu ollenkaan ruokaa sen reissun aikana... ja kotimatka kesti n. 10 tuntia effän takia... mut silti halusin tonne takasin!